Спореди ги коефициентите за ФЦ Кротоне vs ССЦ Наполи

Во рамките на Серија А,петок во 19:45 часот ќе играат ФЦ Кротоне и ССЦ Наполи

ССЦ Наполи ја има улогата на фаворит во натпреварот против ФЦ Кротоне. Ние специјално за вас ги одделивме најголемите коефициенти за овој натпревар.
Marathonbet, Betfair SB и Betfred – 17.00
Marathonbet и 1xbet – 6.70
Interwetten – 1.27

На натпреварот помеѓу ФЦ Кротоне и ССЦ Наполи се очекуваат многу голови. Доколку вашето мислење е спортивно на ова и вашето мислење е дека ке има 0,1 или 2 голови најмногу ќе заработите ако вложите на 1xbet бидејќи коефициентот само таму има вредност 2.43. За 3 или повеќе гола најдобрата понуда ја имаме од
1xbet со коефициент од 1.67 .

Комплетна понуда на коефициенти за ФЦ Кротоне и ССЦ Наполи.

Рецензии, алатки за обложување, типови и анализа специјално за вас на kladenje.mk