No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за ФЦ Кротоне vs ССЦ Наполи

Во рамките на Серија А,петок во 19:45 часот ќе играат ФЦ Кротоне и ССЦ Наполи ССЦ Наполи ја има улогата на фаворит во натпреварот против ФЦ Кротоне. Ние специјално за вас ги одделивме најголемите коефициенти […]