No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Јувентус ФК vs Џенова ЦФЦ

понеделник,22/1 2018 е празник во Италија.Јувентус ФК и Џенова ЦФЦ во борба за трите бода. На овој натпревар помеѓу Јувентус ФК и Џенова ЦФЦ домашните имаат огормна предност според букмејкерите. За конечен исход, ние ви […]