No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Хувентуд vs Коритиба

понеделник,11/6 2018 е празник во Бразил.Хувентуд и Коритиба во борба за трите бода. Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Хувентуд и Коритиба акцентот за фаворит го ставаат на Хувентуд. Во […]