No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Виториа vs Чапекоенсе

среда,6/6 2018 е празник во Бразил.Виториа и Чапекоенсе во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Виториа е мал фаворит. Доколку сакате да поставите облог […]