Натпревар на денот: Виториа vs Чапекоенсе

среда,6/6 2018 е празник во Бразил.Виториа и Чапекоенсе во борба за трите бода.

Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Виториа е мал фаворит. Доколку сакате да поставите облог на Виториа, најдобра понуда ви нуди 1xbet со коефициент од 2.39. Доколку вашата одлука е да ставите облог на PinnacleSports , тогаш ви нудиме најголем коефициент во вредност од PinnacleSports единствено во PinnacleSports. За сите кои мислат дека натпреварот меѓу Виториа и Чапекоенсе ќе заврши во корист на гостинот, препорачуваме да го ставите облог во Marathonbet и 1xbet со коефициент од 3.24.

За натпреварот помеѓу Виториа и Чапекоенсе кој ќе се одигра среда на 6/6 2018 во 22:30, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
Marathonbet и 1xbet – 1.89
Betfair SB – 2.10

Азискиот хендикеп за овој натпревар „излегува“ со понуда 0.00:0.25, практично тоа значи дека доколку се обложите на Чапекоенсе и тој победи, вие ќе си ја добиете добивката во целост, но доколку имаме нерешен резултат половина од влогот ќе ви биде на вашата сметка. Најдобрата понуда за овој натпревар со овој тип на игра ја имаат:
1xbet: 2.07
Unibet: 1.90

Комплетна понуда на коефициенти за Виториа и Чапекоенсе.

Рецензии, алатки за обложување, типови и анализа специјално за вас на kladenje.mk