No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Сао Паоло ФЦ vs Чапекоенсе

Денес понеделник во 23:00 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Сао Паоло ФЦ и Чапекоенсе Според букмејкерите, во овој натпревар Сао Паоло ФЦ влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Гоиас vs Чапекоенсе

Во рамките на Серија А,понеделник во 23:00 часот ќе играат Гоиас и Чапекоенсе За дуелот помеѓу Гоиас и Чапекоенсе, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Гоиас. Имајќи во предвид дека нивните сили се скоро […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Чапекоенсе vs Крициума

Денес среда во 22:15 дерби натпреварот во Куп на Бразил помеѓу Чапекоенсе и Крициума Според букмејкерите, во овој натпревар Чапекоенсе влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Чапекоенсе vs Виториа

Денес недела во 14:00 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Чапекоенсе и Виториа Во Серија А не чека интересен натпревар. Дуелот помеѓу Чапекоенсе и Виториакој што ќе се игра недела на 14/10 2018 во 14:00 […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Америка (МГ) vs Чапекоенсе

среда,13/6 2018 е празник во Бразил.Америка (МГ) и Чапекоенсе во борба за трите бода. Во Серија А не чека интересен натпревар. Дуелот помеѓу Америка (МГ) и Чапекоенсекој што ќе се игра среда на 13/6 2018 […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Виториа vs Чапекоенсе

среда,6/6 2018 е празник во Бразил.Виториа и Чапекоенсе во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Виториа е мал фаворит. Доколку сакате да поставите облог […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Интернационал vs Чапекоенсе

Во рамките на Серија А,понеделник во 23:00 часот ќе играат Интернационал и Чапекоенсе Денешниот натпревар во Серија А помеѓу Интернационал и Чапекоенсе би требало да мине без проблем. Со оглед на тоа што букмејкерите целосната […]