No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Ал Мокавлун vs El Gounah

Денес вторник во 12:45 дерби натпреварот во Премиер Лига помеѓу Ал Мокавлун и El Gounah Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Ал Мокавлун е мал фаворит. Доколку сакате […]