No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Емполи vs Џенова

Во рамките на Серија А,понеделник во 19:30 часот ќе играат Емполи и Џенова Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Емполи е мал фаворит. Доколку сакате да поставите облог […]