No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Адмира 2 vs Парндорф

Во рамките на Регионаллига,петок во 16:45 часот ќе играат Адмира 2 и Парндорф Неизвесен натпревар во Регионаллига. Но букмејкерите со мала разлика го фаворизираат тимот на Парндорф. Сепак, ние сме тука да ви го одделиме […]