Спореди ги коефициентите за Адмира 2 vs Парндорф

Во рамките на Регионаллига,петок во 16:45 часот ќе играат Адмира 2 и Парндорф

Неизвесен натпревар во Регионаллига. Но букмејкерите со мала разлика го фаворизираат тимот на Парндорф. Сепак, ние сме тука да ви го одделиме највиското од нивната понуда. Влогот за Адмира 2 може да по помножете со 2.73 во 1xbet и да остварите најголема добивка од моменталната понуда. Доколку вашиот „сенс“ укажува на натпревар без победник ви нудиме коефициент од 3.80 во Betfair SB. Највисокиот коефициент за победа на Парндорф е во 1xbet со вредност од [%ODDS_HCP1X2_2%].

На овој натпревар очекуваме најмалку 3 голови. Доколку се согласувате со нас, нашата препорака е вашиот влог да го ставете на 1xbet и до добиете коефициент 1.60. Доколку вашето мислење е дека не очекува тврд натпревар со помалку од 3 голови, изиграјте на 1xbet со коефициент вреден 2.38.

Во изедначен натпревар, не е ни чудо што најпопуларниот азиски хендикеп нуди нулта хендикеп.
За Адмира 2 да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, Marathonbet и 1xbet нуди коефициент 2.01.
За Парндорф да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, Fonbet нуди коефициенти 1.85.

Доколку натпреварот заврши со нерешен резултат, влогот ви се враќа назад.

Комплетна понуда на коефициенти за Адмира 2 и Парндорф.

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk