No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Неусиедл vs Парндорф

петок,22/3 2019 е празник во Австрија.Неусиедл и Парндорф во борба за трите бода. За дуелот помеѓу Неусиедл и Парндорф, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Неусиедл. Имајќи во предвид дека нивните сили се скоро […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Адмира 2 vs Парндорф

Во рамките на Регионаллига,петок во 16:45 часот ќе играат Адмира 2 и Парндорф Неизвесен натпревар во Регионаллига. Но букмејкерите со мала разлика го фаворизираат тимот на Парндорф. Сепак, ние сме тука да ви го одделиме […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Хоенемс vs Куфштејн

Во рамките на Регионаллига,среда во 15:00 часот ќе играат Хоенемс и Куфштејн Кога станува збор за натпреварот меѓу Хоенемс и Куфштејн, букмејкерите акцентот за фаворит го ставаат на гостите. Ние ќе ви ги претставиме најголемите […]