Спореди ги коефициентите за Хоенемс vs Куфштејн

Во рамките на Регионаллига,среда во 15:00 часот ќе играат Хоенемс и Куфштејн

Кога станува збор за натпреварот меѓу Хоенемс и Куфштејн, букмејкерите акцентот за фаворит го ставаат на гостите. Ние ќе ви ги претставиме најголемите коефициенти за конечниот исход на овој натпревар. За победа на Хоенемс,4.00 нуди коефициент од 4.00. Најголемата понуда за реми е од PinnacleSports со вредност на коефициентот 1.77. Фаворитот да победи, највисоката понуда е 1.77 и може да ја најдете на 1xbet.

За дуелот помеѓу Хоенемс и Куфштејн ние специјално за вас ги одделивме најголемите коефициенти од букмејкерите во поглед на головите.

1xbet – 3.30 – 0-2 гола
Coral, Ladbrokes, William Hill, skybet и Fonbet – 1.33 – 3+ голови

Коефициенти за натпреварот помеѓу Хоенемс и Куфштејн тука!

Рецензии, алатки за обложување, типови и анализа специјално за вас на kladenje.mk