No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Хоенемс vs Куфштејн

Во рамките на Регионаллига,среда во 15:00 часот ќе играат Хоенемс и Куфштејн Кога станува збор за натпреварот меѓу Хоенемс и Куфштејн, букмејкерите акцентот за фаворит го ставаат на гостите. Ние ќе ви ги претставиме најголемите […]