Спореди ги коефициентите за Каират vs Сигма Оломуц

четврток,16/8 2018 е празник во Меѓународен.Каират и Сигма Оломуц во борба за трите бода.

Денешниот натпревар во УЕФА Европа Лига помеѓу Каират и Сигма Оломуц би требало да мине без проблем. Со оглед на тоа што букмејкерите целосната доверба им ја даваат на Каират. Затоа вие ако сакате да заработите на победата на Каират тоа направете го на Fonbet за да добиете коефициент вреден 1.68. Доколку вашиот тип е нерешено, изиграјте го на Marathonbet и 1xbet со вредност од 4.00. Ако вашето мислење е дека гостинот има шанси да издвои победи, најголемата понуда е на Marathonbet со вредност од Marathonbet.

Во рамките на УЕФА Европа Лига очекуваме на дуелот помеѓу Каират и Сигма Оломуц да бидат постигнати неколку голови.
Marathonbet и 1xbet ни нуди 2.06 за 3 или повќе голови, додека Marathonbet, 1xbet, Unibet и Fonbet нуди 1.85 за 0-2 гола.

Азискиот хендикеп за овој натпревар е 0.00: 0.75. Практично тоа значи дека доколку вашиот облог го ставите на Сигма Оломуц, и тие победат или натпреварот заврши нерешено ќе ја добиете целата вредност, доколку загуби со еден гол, половина од влогот ќе ви биде вратен. Од друга страна, ако изиграте на Каират и тие победат ќе си добиете добивка, но ако победат само со еден гол разлика, половина од уплатата ќе ви се врати, а другата половина ќе ви биде добитна помножена со коефициентот.
Највисоките коефициенти ни се претставени од:
1xbet: 1.87 за Каират
1xbet: 2.03 за Сигма Оломуц

Погледнете ги сите коефициенти за дуелот помеѓу Каират и Сигма Оломуц.

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk