No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Карабах vs Линфилд

четврток,29/8 2019 е празник во Меѓународен.Карабах и Линфилд во борба за трите бода. Во рамките на УЕФА Европа Лига,четврток на 29/8 2019 во 16:00 се сретнуваат тимовите на Карабах и Линфилд. Букмејкерите изразито го фаворизираат […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Астана vs Бате Борисов

Во рамките на УЕФА Европа Лига,четврток во 14:00 часот ќе играат Астана и Бате Борисов Денешниот натпревар во УЕФА Европа Лига помеѓу Астана и Бате Борисов би требало да мине без проблем. Со оглед на […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Динамо Тбилиси vs Феенорд

четврток,15/8 2019 е празник во Меѓународен.Динамо Тбилиси и Феенорд во борба за трите бода. Што се однесува до натпреварот помеѓу Динамо Тбилиси и Феенорд ние специјално за вас ги издвоивме највисоките коефициенти за крајниот резултат. […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Атромитос vs Легија Варшава

среда,14/8 2019 е празник во Меѓународен.Атромитос и Легија Варшава во борба за трите бода. Немаме сомнеж за овој натпревар дека Легија Варшава е фаворит. Тоа го докажува и квалитетот на својот тим, за разлика од […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Астана vs Валета

Денес четврток во 14:00 дерби натпреварот во УЕФА Европа Лига помеѓу Астана и Валета Квалитетот на тимот и домашниот терен, Астана го прават фаворит во однос на Валета. Тој во дуел влегува со шанса вредна […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Астана vs Санта Колома

Денес четврток во 14:00 дерби натпреварот во УЕФА Европа Лига помеѓу Астана и Санта Колома Во рамките на УЕФА Европа Лига,четврток на 1/8 2019 во 14:00 се сретнуваат тимовите на Астана и Санта Колома. Букмејкерите […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Пјуник vs Јаблонец

четврток,25/7 2019 е празник во Меѓународен.Пјуник и Јаблонец во борба за трите бода. Немаме сомнеж за овој натпревар дека Јаблонец е фаворит. Тоа го докажува и квалитетот на својот тим, за разлика од тимот на […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Тобол vs Жанес Еш

Денес четврток во 12:00 дерби натпреварот во УЕФА Европа Лига помеѓу Тобол и Жанес Еш Квалитетот на тимот и домашниот терен, Тобол го прават фаворит во однос на Жанес Еш. Тој во дуел влегува со […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Пјуник vs Шкупи 1927

Денес четврток во 13:30 дерби натпреварот во УЕФА Европа Лига помеѓу Пјуник и Шкупи 1927 Тимот на Пјуник, според букмејкерите е фаворит во овој дуел. Нашата презентација во поглед на најголемите коефициенти за овој натпревар […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Енгордани vs Ла Фиорита

Денес четврток во 17:30 дерби натпреварот во УЕФА Европа Лига помеѓу Енгордани и Ла Фиорита За дуелот помеѓу Енгордани и Ла Фиорита, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Енгордани. Имајќи во предвид дека нивните […]