No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Каират vs Сигма Оломуц

четврток,16/8 2018 е празник во Меѓународен.Каират и Сигма Оломуц во борба за трите бода. Денешниот натпревар во УЕФА Европа Лига помеѓу Каират и Сигма Оломуц би требало да мине без проблем. Со оглед на тоа […]