No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: ФК Барселона vs Валенсија

четврток,1/2 2018 е празник во Шпанија.ФК Барселона и Валенсија во борба за трите бода. ФК Барселона е огромен фаворит во натпреварот против Валенсија. Врз основа на коефициентите на пазарот кои ги нудат букмејкерите, веројатноста за […]