No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Динамо Брест vs Шактор Солигорск

Денес понеделник во 17:45 дерби натпреварот во Вишаја Лига помеѓу Динамо Брест и Шактор Солигорск За дуелот помеѓу Динамо Брест и Шактор Солигорск, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Динамо Брест. Имајќи во предвид […]