No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Динамо Минск vs Витебеск

Во рамките на Вишаја Лига,понеделник во 14:00 часот ќе играат Динамо Минск и Витебеск Што се однесува до денешниот натпревар во Вишаја Лига помеѓу Динамо Минск и Витебеск, букмејкерите сметаат дека Динамо Минск е фаворит […]