No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Динамо Киев vs Челзи

четврток,14/3 2019 е празник во Меѓународен.Динамо Киев и Челзи во борба за трите бода. Немаме дилема за натпреварот помеѓу Динамо Киев и Челзи. Со оглед на тоа што оваа сезона Челзи игра многу подобро од […]