No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: ФК Бордо vs Каен

вторник,16/1 2018 е празник во Франција.ФК Бордо и Каен во борба за трите бода. За дуелот помеѓу ФК Бордо и Каен, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за ФК Бордо. Имајќи во предвид дека нивните […]