No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Гронинген vs Спарта Ротердам

недела,24/12 2017 е празник во Холандија.Гронинген и Спарта Ротердам во борба за трите бода. Што се однесува до денешниот натпревар во Ередивизија помеѓу Гронинген и Спарта Ротердам, букмејкерите сметаат дека Гронинген е фаворит само поради […]