No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Неман vs Минск

сабота,30/6 2018 е празник во Белорусија.Неман и Минск во борба за трите бода. Според букмејкерите, во овој натпревар Неман влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата понуда […]