No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Порто vs Ливерпул

Во рамките на УЕФА Лига на Шампиони,среда во 19:00 часот ќе играат Порто и Ливерпул Немаме дилема за натпреварот помеѓу Порто и Ливерпул. Со оглед на тоа што оваа сезона Ливерпул игра многу подобро од […]