No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Феенорд vs ВВВ Венло

четврток,6/12 2018 е празник во Холандија.Феенорд и ВВВ Венло во борба за трите бода. На овој натпревар помеѓу Феенорд и ВВВ Венло домашните имаат огормна предност според букмејкерите. За конечен исход, ние ви ги издвоивме […]