No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Астана vs Јаблонец

четврток,8/11 2018 е празник во Меѓународен.Астана и Јаблонец во борба за трите бода. Што се однесува до денешниот натпревар во УЕФА Европа Лига помеѓу Астана и Јаблонец, букмејкерите сметаат дека Астана е фаворит само поради […]