No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Астана vs Рен

Во рамките на УЕФА Европа Лига,четврток во 14:50 часот ќе играат Астана и Рен Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Астана и Рен акцентот за фаворит го ставаат на Астана. […]