No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Шериф vs Торпедо Кутаиси

среда,18/7 2018 е празник во Меѓународен.Шериф и Торпедо Кутаиси во борба за трите бода. Квалитетот на тимот и домашниот терен, Шериф го прават фаворит во однос на Торпедо Кутаиси. Тој во дуел влегува со шанса […]