No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Зенит vs Црвена Звезда

среда,7/2 2018 е празник во Меѓународен.Зенит и Црвена Звезда во борба за трите бода. Според букмејкерите, во овој натпревар Зенит влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата […]