Спореди ги коефициентите за Зенит vs Црвена Звезда

среда,7/2 2018 е празник во Меѓународен.Зенит и Црвена Звезда во борба за трите бода.

Според букмејкерите, во овој натпревар Зенит влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата понуда ја има Betfred и Betway со вредност од 1.70, додека за победа на гостинот понудата им прпаѓа на Marathonbet со вредност од 5.20. За нерешено, ги препорачуваме Marathonbet затоа што само таму е коефициентот 4.20.

На овој натпревар очекуваме најмалку 3 голови. Доколку се согласувате со нас, нашата препорака е вашиот влог да го ставете на PinnacleSports и до добиете коефициент 1.70. Доколку вашето мислење е дека не очекува тврд натпревар со помалку од 3 голови, изиграјте на 1xbet со коефициент вреден 2.43.

Азискиот хендикеп за овој натпревар е 0.00: 0.75. Практично тоа значи дека доколку вашиот облог го ставите на Црвена Звезда, и тие победат или натпреварот заврши нерешено ќе ја добиете целата вредност, доколку загуби со еден гол, половина од влогот ќе ви биде вратен. Од друга страна, ако изиграте на Зенит и тие победат ќе си добиете добивка, но ако победат само со еден гол разлика, половина од уплатата ќе ви се врати, а другата половина ќе ви биде добитна помножена со коефициентот.
Највисоките коефициенти ни се претставени од:
PinnacleSports: 1.91 за Зенит
1xbet: 2.00 за Црвена Звезда

Погледнете ги сите коефициенти за дуелот помеѓу Зенит и Црвена Звезда.

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk