No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Јанг Бојс vs Црвена Звезда

среда,21/8 2019 е празник во Меѓународен.Јанг Бојс и Црвена Звезда во борба за трите бода. За дуелот помеѓу Јанг Бојс и Црвена Звезда, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Јанг Бојс. Имајќи во предвид […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за ХЈК vs Црвена Звезда

Денес среда во 16:00 дерби натпреварот во УЕФА Лига на Шампиони помеѓу ХЈК и Црвена Звезда Што се однесува на денешниот натпревар во УЕФА Лига на Шампиони помеѓу ХЈК и Црвена Звезда, букмејкерите го фаворизираат […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Зенит vs Црвена Звезда

среда,7/2 2018 е празник во Меѓународен.Зенит и Црвена Звезда во борба за трите бода. Според букмејкерите, во овој натпревар Зенит влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата […]