No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Хапоел Петах Тиква vs Хапоел Бнеи Лод

понеделник,24/12 2018 е празник во Израел.Хапоел Петах Тиква и Хапоел Бнеи Лод во борба за трите бода. За дуелот помеѓу Хапоел Петах Тиква и Хапоел Бнеи Лод, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Хапоел […]