No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Херта БСК vs Шалке 04

петок,25/1 2019 е празник во Германија.Херта БСК и Шалке 04 во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Херта БСК е мал фаворит. Доколку сакате […]