No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Португалија vs Холандија

Денес понеделник во 18:30 дерби натпреварот во Меѓународни пријателски натпревари помеѓу Португалија и Холандија За дуелот помеѓу Португалија и Холандија, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Португалија. Имајќи во предвид дека нивните сили се […]