No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Португеза Деспортос У20 vs Гуарани У20

Во рамките на Паулиста У20,среда во 18:00 часот ќе играат Португеза Деспортос У20 и Гуарани У20 Во Паулиста У20 не чека интересен натпревар. Дуелот помеѓу Португеза Деспортос У20 и Гуарани У20кој што ќе се игра […]