No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Морон vs Нуева Чикаго

Во рамките на Примера Б Национал,недела во 18:05 часот ќе играат Морон и Нуева Чикаго Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Морон е мал фаворит. Доколку сакате да […]