No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Реал Клуб Селта де Виго vs Реал Бетис Баломпие

Во рамките на Ла Лига,понеделник во 20:00 часот ќе играат Реал Клуб Селта де Виго и Реал Бетис Баломпие Тимот на Реал Клуб Селта де Виго, според букмејкерите е фаворит во овој дуел. Нашата презентација […]