No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Вардар vs Розенборг

Во рамките на УЕФА Европа Лига,четврток во 20:05 часот ќе играат Вардар и Розенборг Што се однесува на денешниот натпревар во УЕФА Европа Лига помеѓу Вардар и Розенборг, букмејкерите го фаворизираат тимот на Розенборг. Ние […]