No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Славен Белупо Копривница vs Рудеш

Денес четврток во 17:00 дерби натпреварот во 1. ХНЛ помеѓу Славен Белупо Копривница и Рудеш Славен Белупо Копривница е огромен фаворит во натпреварот против Рудеш. Врз основа на коефициентите на пазарот кои ги нудат букмејкерите, […]