No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Генк vs Сарпсборг 08 ФФ

четврток,13/12 2018 е празник во Меѓународен.Генк и Сарпсборг 08 ФФ во борба за трите бода. Генк е огромен фаворит во натпреварот против Сарпсборг 08 ФФ. Врз основа на коефициентите на пазарот кои ги нудат букмејкерите, […]