No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Виетнам vs Северна Кореја

вторник,25/12 2018 е празник во Меѓународен.Виетнам и Северна Кореја во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Виетнам е мал фаворит. Доколку сакате да поставите […]