No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Атлетико Мадрид vs Спортинг

четврток,5/4 2018 е празник во Меѓународен.Атлетико Мадрид и Спортинг во борба за трите бода. Квалитетот на тимот и домашниот терен, Атлетико Мадрид го прават фаворит во однос на Спортинг. Тој во дуел влегува со шанса […]