No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за ФХ vs Стјарнан

понеделник,2/7 2018 е празник во Исланд.ФХ и Стјарнан во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека ФХ е мал фаворит. Доколку сакате да поставите облог […]