Спореди ги коефициентите за ФХ vs Стјарнан

понеделник,2/7 2018 е празник во Исланд.ФХ и Стјарнан во борба за трите бода.

Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека ФХ е мал фаворит. Доколку сакате да поставите облог на ФХ, најдобра понуда ви нуди PinnacleSports со коефициент од 2.44. Доколку вашата одлука е да ставите облог на PinnacleSports , тогаш ви нудиме најголем коефициент во вредност од PinnacleSports единствено во PinnacleSports. За сите кои мислат дека натпреварот меѓу ФХ и Стјарнан ќе заврши во корист на гостинот, препорачуваме да го ставите облог во Marathonbet со коефициент од 2.92.

На натпреварот помеѓу ФХ и Стјарнан се очекуваат многу голови. Доколку вашето мислење е спортивно на ова и вашето мислење е дека ке има 0,1 или 2 голови најмногу ќе заработите ако вложите на 1xbet бидејќи коефициентот само таму има вредност 2.35. За 3 или повеќе гола најдобрата понуда ја имаме од
Sportingbet и bwin со коефициент од 1.67 .

Азискиот хендикеп за овој натпревар „излегува“ со понуда 0.00:0.25, практично тоа значи дека доколку се обложите на Стјарнан и тој победи, вие ќе си ја добиете добивката во целост, но доколку имаме нерешен резултат половина од влогот ќе ви биде на вашата сметка. Најдобрата понуда за овој натпревар со овој тип на игра ја имаат:
PinnacleSports: 2.13
Dafabet: 1.81

Коефициенти за натпреварот помеѓу ФХ и Стјарнан тука!

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk