Спореди ги коефициентите за Славен Белупо Копривница vs Интер Запрешич

сабота,8/9 2018 е празник во Хрватска.Славен Белупо Копривница и Интер Запрешич во борба за трите бода.

Тимот на Славен Белупо Копривница, според букмејкерите е фаворит во овој дуел. Нашата презентација во поглед на најголемите коефициенти за овој натпревар е следна:

Tipico: 1.80
PinnacleSports: 3.82
PinnacleSports: 4.75

За натпреварот помеѓу Славен Белупо Копривница и Интер Запрешич кој ќе се одигра сабота на 8/9 2018 во 15:30, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
Dafabet – 1.91
William Hill – 2.00

Азискиот хендикеп за овој натпревар е 0.00: 0.75. Практично тоа значи дека доколку вашиот облог го ставите на Интер Запрешич, и тие победат или натпреварот заврши нерешено ќе ја добиете целата вредност, доколку загуби со еден гол, половина од влогот ќе ви биде вратен. Од друга страна, ако изиграте на Славен Белупо Копривница и тие победат ќе си добиете добивка, но ако победат само со еден гол разлика, половина од уплатата ќе ви се врати, а другата половина ќе ви биде добитна помножена со коефициентот.
Највисоките коефициенти ни се претставени од:
Unibet: 2.05 за Славен Белупо Копривница
PinnacleSports: 1.85 за Интер Запрешич

Погледнете ги сите коефициенти за дуелот помеѓу Славен Белупо Копривница и Интер Запрешич.

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk