No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Таљарес Кордоба vs КСИК Депортиво Лафаррере

Во рамките на Куп на Аргентина,понеделник во 21:10 часот ќе играат Таљарес Кордоба и КСИК Депортиво Лафаррере Квалитетот на тимот и домашниот терен, Таљарес Кордоба го прават фаворит во однос на КСИК Депортиво Лафаррере. Тој […]