No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Торпедо Жодино vs Днепр Могилев

Во рамките на Вишаја Лига,недела во 15:45 часот ќе играат Торпедо Жодино и Днепр Могилев Според букмејкерите, во овој натпревар Торпедо Жодино влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на […]