No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Бала Таун vs Тре Фиори

Во рамките на УЕФА Европа Лига,четврток во 17:30 часот ќе играат Бала Таун и Тре Фиори Што се однесува до натпреварот помеѓу Бала Таун и Тре Фиори, букмејкерите го фаворизираат тимот на Бала Таун. Тоа […]