No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Леванте vs ЦД Леганес

вторник,19/12 2017 е празник во Шпанија.Леванте и ЦД Леганес во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Леванте е мал фаворит. Доколку сакате да поставите […]